Afscheid
Door: esthervdm
Blijf op de hoogte en volg Esther
29 Augustus 2010 | Nederland, Woerden
Vrijdag een erg gezellig afscheidsfeestje (en nog een beetje voor mn verjaardag) gehad. Bedankt iedereen voor jullie komst, leuke cadeautjes en gezelligheid:D Gisteravond wezen bowlen (ja 2 van de 3 keer gewonnen:p) en nog even oud vertrouwd naar de kroeg geweest. Vandaag druk bezig geweest met inpakken (alle leuke foto's zitten er in:))hopelijk ben ik niks vergeten. Zo nog even langs mn 'schoonouders' en ouders en dan heb ik van iedereen afscheid genomen en gaat het avontuur daadwerkelijk beginnen. We vertrekken morgenochtend en dan kijken we wel hoe ver we komen, dinsdag willen we dan een beetje op tijd in Budapest aankomen. We hebben een kamer geboekt in het Atrium Fashion Hotel, in het Pest gedeelte van Budapest en vlakbij het centrum.
Het volgende bericht zal niet meer vanuit Nederland zijn, maar vanuit Hongarije!!
Liefs Esther
31 Augustus 2010 - 20:15
Marco:
Haa Esther!
Ben je goed gearriveerd in Budapest? Wel een lange reis zeg, helemaal met de auto! Wel relaxt dat je dan geen gewichtslimieten met je bagage hebt ;). Heel veel plezier en succes en tot het volgende verslag ;)!
Gr. Marco -
04 September 2010 - 10:44
Lisanne Uit De Weerd:
Hoi esther!
Ik wilde je heel veel plezier en succes wensen in Budapest! Ben erg benieuwd hoe je het daar gaat vinden! Vast helemaal fantastisch..
Ik ken trouwens dat gevoel dat je het besef niet hebt dat je gaat. Is het uiteindelijk nog gekomen? Bij mij was het pas toen ik het vliegtuig instapte, beetje laat ;)!
Liefs uit Lissabon